Vital Touch Massage Therapie

Binnenkort wordt het Qi gong workshop programma van 2020 bekend gemaakt

Op dit moment zijn er geen wekelijkse Qi Gong lessen. In het voorjaar organiseer ik workshops rondom een thema. Volg mijn nieuwsbrieven, hierin wordt het programma bekend gemaakt.

Informatie over Qi gong vind je hier: qi gong.

Heb je nog vragen? mail of bel me!

Qi Gong buiten beleven in 2019

In de maanden juni en juli organiseer ik in Vlissingen en in Heinkenszand weer buitenlessen Qi gong. Je kunt dan ervaren wat Qi Gong oefeningen met je doen in de natuur. Met zelfmassage en oefeningen zetten we je energie in beweging, met meditatie maken we je geest rustiger en bouwen we energie op. Ervaring met Qi gong is niet noodzakelijk, de oefeningen worden gedaan afhankelijk van je eigen conditie. Let wel: de oefeningen doen we staande, het moet mogelijk voor je zijn om een uur te staan. Zorg voor loszittende kleding die je voldoende warm houdt. Wil je deze ervaring niet missen? Geef je dan op!

Vlissingen, woensdagavond 27 juni, 4 juli, 18 juli, 25 juli locatie, verzamelen om 19.00 uur bij de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg 11 ( bij sauna Swaenenburgh)in Vlissingen.

Vlissingen, vrijdagochtend 15 juni, 22 juni, 29 juni, 6 juli, 20 juli en 27 juli, locatie, verzamelen om 19.00 uur bij de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg 11 ( bij sauna Swaenenburgh)in Vlissingen.

Heinkenszand, dinsdagavond 17 juli, 24 juli, we verzamelen om 19.30 uur bij de Grenslinde aan het Dorpsplein in Heinkenszand.

De kosten voor deze avonden zijn, €5,00 per les De lessen gaan niet door bij regen en bij temperaturen onder de 15 °C.

Aanwezigheid in Wolphaartsdijk

Op woensdagmiddag ben ik aanwezig in Wolphaartsdijk voor het geven van behandelingen, bel gerust voor het maken van een afspraak.

Kennis opgedaanin 2017

Ook in 2017 heb ik weer nieuwe kennis opgedaan. Afgelopen maand heb ik de opleiding Medische Qi gong die ik volgde bij het OTCG in Antwerpen succesvol afgerond. Ik heb er veel theoretische kennis en vooral ook veel praktische kennis opgedaan voor wat betreft Qi gong behandeling bij allerlei medische klachten. Ook heb ik weer volop inspiratie voor de Qi gong lessen! In april heb ik gedurende 2 weken een cursus Qi gong gevolgd in Bejing bij Master Cui Guang Zhi, ik heb daar Peng Qi Guan Ding Fa ( exercise to carry qi, to penetrate qi into the body) geleerd, evenals diverse meditatie technieken.

Vergoeding shiatsu therapie

Mijn shiatsu behandelingen worden gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van uw zorgpolis. Informeer hiernaar bij u zorgverzekering. De behandelingen vallen onder de aanvullende verzekering. Het gaat niet ten koste van uw eigen risico.

UW PRIVACY

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO.

Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. Ook worden in het dossier gegevens opgenomen die voor uw behandeling noodzakelijk zijn en die ik, na uw expliciete toestemming, heb opgevraagd bij een andere zorgverlener, bijvoorbeeld bij de huisarts.

Ik doe mijn best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik zorgvuldig omga met uw persoonlijke en medische gegevens en dat ik ervoor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens.

Als uw behandelende therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen. Deze gegevens in het cliŽntendossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist 15 jaar bewaard.

Lidmaatschap Beroepsvereniging

Ik ben lid van de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen. Om lid te kunnen worden, moet je aan strenge eisen voldoen. Zo moet ik mijn kennis op peil houden middels het volgen van bijscholingen. Wil je meer weten over de VBAG? Kijk op:www.vbag.nl

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl