Vital Touch Massage Therapie

Verzuimpreventie

U wilt dat uw medewerkers optimaal functioneren? U wilt dat uw medewerkers zich gezond en vitaal voelen? Gezonde medewerkers immers verzuimen minder en presteren beter. Wellicht biedt u hen al de mogelijkheid om te bewegen. Het vitaliteit programma van Vital Touch Massage Therapie biedt u nu de mogelijkheid om stress te verminderen en vitaliteit en gezondheid te verbeteren op de werkplek.

Wat houdt het vitaliteitsprogramma in?

Qi Gong op de werkvloer.

Bij u op het bedrijf worden lessen gegeven waarbij bewegen en ontspannen centraal staat. De lessen zijn er op gericht om stress te voorkomen evenals klachten aan het bewegingsapparaat ( zoals rug-schouder-en nekklachten of RSI). De lessen zullen bestaan uit dynamische en meditatieve Qi Gong oefeningen. Qi Gong oefeningen zijn oefeningen die al eeuwen geleden worden toegepast in China voor het behoud van de gezondheid. Daarnaast zullen zelfmassage technieken aangeleerd worden, waardoor mensen zelf klachten kunnen verhelpen. De kans op blessures is bij deze bewegingslessen zeer klein, de oefeningen kunnen door iedereen, jong of oude gedaan worden. Het is mogelijk om de oefeningen zittend te doen.

Stoelmassage

U kunt er ook voor kiezen om uw medewerkers regelmatig een stoelmassage te laten ondergaan. Stoelmassage is een drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, heupen, armen en handen, waarbij de masseur zijn handen, vingers en ellebogen gebruikt. Op deze manier worden eventuele blokkades opgeheven en zwakke plekken versterkt. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse acupressuur technieken en vindt plaats door de kleren heen. Bij de behandeling wordt rekening gehouden met de conditie van de ontvanger, waardoor de massage door iedereen als prettig ervaren wordt.

Stoelmassage is vooral geschikt op een werklocatie. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkelde stoel, waarop men een ontspannen wijze kan zitten. Een massage duurt ong. 15 minuten. stoelmassage

Voordelen:

  • Biedt een rustpunt tijdens een drukke dag
  • Minder RSI klachten
  • Verminderd stress, massage bevordert de aanmaak van endorfine en oxytocine
  • Minder klachten aan het bewegingsapparaat
  • Biedt ontspanning
  • Vitale medewerkers zijn meer gemotiveerd.
  • Daling van het ziekteverzuim

Weet u dat onderzoeken dit hebben aangetoond! ( op uw verzoek kan ik u deze toesturen).

Dit moet interessant voor u zijn, want u weet als geen ander wat een ziektedag kost.

Investeren in gezonde, competente en gemotiveerde medewerkers is investeren in een duurzame inzetbaarheid!

Wat stoelmassage nog meer aantrekkelijk maakt is, dat de overheid meedeelt in de kosten, de BTW kan worden afgetrokken van de omzetbelasting. Stoelmassage valt evenals reflexzone massage onder de nieuwe werkkostenregeling.

Bent u geinteresseerd in het Vitaliteitsprogramma van Vital Touch Massage therapie?

Neem vrijblijvend contact met me op en vraag een gratis stoelmassage aan ter kennismaking.

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl